To all you haters out there!

Ok, to all you haters out there, jag har ännu en gång bevisat min enorma styrka på bästa möjliga sätt! Utan att rådfråga eller be om hjälp utav någon så valde jag att INTE publicera något på min blogg under en viss period. Givetvis hade jag en baktanke med det hela. Jag såg mitt namn försvinna från topplistan som jag sedan start aldrig åkt av. När jag hamnade på top 2000 så valde jag att sätta stopp och började därför att sätta igång och publicera blogginlägg på nytt och tänka sig, det tog mig 3 dagar sedan var jag tillbaka på topplistan.

Can we all agree now, att jag aldrig någonsin har ridit på någon annans fame och att JAG ÄR JAG och att JAG har mitt eget driv och mitt egna hårda arbete att tacka?

Till er som tror att jag ser alla som konkurrenter och vill sätta käppar i hjulen för deras framgångar, fråga runt, stora som små, så lär ni bli chockerade.

Detta inlägg har jag verkligen längtat och sett fram emot efter att få skriva och det känns så otroligt skönt att kunna bevisa vem jag är och vad jag kan åstadkomma utan att behöva åka snålskjuts på någon annan. Utan alla mina fantastiska läsare så hade jag aldrig nått hit och till er vill jag bara säga, YOU ARE AMAZING, EACH AND EVERYONE OF YOU!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Bordie
Bordie ,
Såklart du är BÄST på det du gör, det har jag alltid tyckt. GO GO GO
jellicas.se
Ulrika Ahnberg
Ulrika Ahnberg ,
Allt handlar om egen vilja och styrkan inom en själv, vad andra människor tror och tycker är helt oväsentligt egentligen!
Du är driven och grym, kör hårt 💕
ulrikaahnberg.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229