Tragiska öden!

I missed you guys! Jag kan ärligt talat inte vara ifrån er trots alla oväntade och tragiska händelser som sker runtomkring mig i dagsläget. Som ni säkert känner till via mina statusuppdateringar på Facebook så gick en nära vän till mig bort för ett par dagar sedan. Vid dessa händelser så inser man att livet är en gåva som kan försvinna vilken dag som helst. Må du vila i frid min älskade vän!

Min blogg har blivit min tillflyktsort vid alla tillfällen.

Idag skulle jag egentligen ha varit i Köpenhamn för en exceptionell shoppingtur men på grund utav omständigheterna så valde vi att flytta fram det till imorgon!

Kommer att bli en del resor nu ett tag framöver, en massa spännande event runtom i Sverige. Jag har insett att jag kommer att vara tvungen att hitta en MAN så fort som möjligt som kan vara min PLUS ONE vid alla tillställningar.
Jag måste erkänna att jag avundas @Jellicas förhållande. Hennes man, Samir, ställer verkligen helhjärtat upp för henne vid alla tillfällen och följer glatt med på alla event och tillställningar. I’m impressed! En dag kommer vi förhoppningsvis att kunna gå på event tillsammans med VÅRA män! Jag är KÄR i er kärlek!


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229