Trender som borde bojkottats.

Trender kommer och går, en del blir uppskattade, andra inte. Girlsquad har rankat de värsta trenderna genom tiderna, håller du med?

1. Sandaler med strumpor. Jag vet uppriktigt sagt inte om jag ska skratta eller gråta. Jag ber till gudarna att denna trend aldrig någonsin får se dagsljuset igen.

2. Leopard-mönstrade kläder. Denna trend har kommit och gått i generationer. År 2019 och Girlsquad har sagt sitt och leopardkläderna får stanna hemma. Sorry not sorry.

3. De klassiska harems-byxorna. De må vara sköna men de har aldrig någonsin varit snygga. Är det ett par byxor eller är det en fylld blöja man går runt med? Tack men nej tack, NEXT!
4. Crop-hoodie. Tog tyget slut vid tillverkningen utav denna tröja? Girlsquads medlemmar skickade denna tillbaka till leverantörerna och bad de att göra om och göra rätt.

5. Mjukisbyxan med en extraordinär look. Jag är mållös. Nör dessa byxor dök upp i mitt flöde så trodde jag att det vart ett skämt. Tydligen inte. Du som bär dessa byxor, kontakta mig snarast, vi har mycket att prata om.

6. Genomskinliga kläder. Varför slösar folk pengar på att köpa kläder som gör att man ser naken ut? Tänk ekonomiskt, skippa plagget, gå naken.
7. Sneakers med platå. Jag tror inte att en enda utav oss har missat denna trend. År 2018 började dessa skor att florera bland de flesta skobutiker. De påminner om någon rekvisita från någon futuristiskt film. Girlsquads medlemmar tackar för er tid i rampljuset och hoppas att ni aldrig någonsin återvänder.
8. Kondom-mössan. Vi förstår att ni män vill visa upp er snygga fade men lets be honest, mössan påminner om en nyöppnad kondom. Ni borde veta bättre, skärpning!
9. Becknar-väskan. Oavsett om du är man eller kvinna, denna väska bör endast användas vid sport-tillfällen. Vi förstår att den är praktisk men den är definitivt inte ett modeplagg!
10. De obefintliga solglasögonen. Förlåt men nej! Dessa är inte vackra. Dessa solglasögon påminner om 3D glasögon som man får på biografen. Tänk ekonomiskt och praktiskt, boka en biobiljett, njut av filmen och få ett par gratis brillor på köpet. Skämt å sido, köp ett par snygga pilot-brillor istället, de brillorna slår aldrig fel.


Till er som känner er träffade, jag beklagar att modevärlden har fått in dig på fel spår. För att vara på den säkra sidan, bli medlem i Girlsquad på Facebook och håll dig uppdaterad om det senaste modet.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Hahah älskar detta! Håller med 100%!!
nouw.com/corneliaeri
Josefineofficial
Josefineofficial,
Hahaha! Kan inte sluta skratta åt vissa plagg 😂😂
nouw.com/josefineofficial
IP: 82.99.3.229