Twitterfittan!

Vartenda en utav er som har hängt ut mig, mina privata chatter samt mina privata ljudinspelningar, vartenda en utav er ska få dra ert strå till stacken.

Ni som hade som motto att stoppa näthatet, stoppa mobbning och stoppa utanförskap, ni satt i flertalet gruppchatter och hånade, baktalade och till och med hotade mig, bakom min rygg såklart. Ja jag förstår er chock, jag förstår att det är svårt att ta in, änglar på utsidan, djävulen på insidan.

Stoppa näthatet, mobbning och utanförskap med ännu mer hat? Inte riktigt genomtänkt va?

I all denna hysteri så valde dessutom 2 tjejer att skapa en helt ny blogg som gick under namnet ”twitterfittan” som enbart vart i syfte att hänga ut mig.

Denna blogg blev dock inte långvarig, den vart aktiv i endast 24 timmar innan någon försökte hacka den men då skapades istället en Facebook grupp i samma syfte. Det roligaste i allt detta är att personen som startade bloggen POLISANMÄLDE att någon hade försökt hacka hennes uthängnings-blogg. Du skaffade en blogg i syfte att begå kriminella handlingar och du väljer att polisanmäla att någon vill stänga ned den. Du verkar ju absolut inte vara den vassaste kniven i lådan.

I all denna röra så har jag fått lämna min familj, begränsa mitt liv och de 2 som förr vart en del utav det gäng som hängde ut mig har fått mottaga enorm mycket kritik och däribland även hot. Igår gav vi de resterande tjejerna chansen att steppa upp och be om ursäkt vilket de inte gjorde, så då får det gå denna vägen istället. Jag tänker inte gömma mig längre!

När allt detta är över, när vartenda person har fått sin offentliga part of the social media, då ska jag börja med att filtrera bland mina vänner, lämna Facebook och helt enkelt endast fokusera på min blogg och min familj.

Härmed ber jag er att besöka @Jellicas blogg där ni i mer detalj kan se vad som har försiggått bakom kulisserna (detta är dock endast en droppe i havet utav allt som sagts om mig). Dessa personer som så starkt vart emot nätmobbning gjorde det värsta tänkbara, nätmobbade, smutskastade samt hotade andra personer i sina privata chattar. Happy reading!

Från och med idag så kommer jag att gå vidare med mitt liv och hålla en positiv anda på min blogg. Jag är redan uthängd och det kan inte göras ogjort men här tar dramat slut för min del! Jag tackar er alla för er medverkan but the curtains is closing, the drama is over!

Gillar

Kommentarer

Familjelivmeddiagnos
Familjelivmeddiagnos,
Hej jossefine, jag vill be så hemskt mycket om ursäkt för mitt agerande i detta, jag så emot mobbning och förstod inte att det var precis vad jag gjorde själv, Jag vill medela att jag spred bara saker vidare dock inga ljudfiler eller privata saker för där gick min gräns, då jag väntade tills alla bevis var samlade. Då jag är väldigt mycket för bevis, finns inte bevis så tar jag ingens parti eller stödjer någon.

Och då det fanns bevis för allting så trodde jag ju självklart på det.
Det ända jag gjorde var att sprida, att inte gå med i girlsquad så fler skulle bli drabbade.
Och det ber jag verkligen om ursäkt för, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för allting som jag gjort vilket säkert har bidragot till att du hamnat i denna sitiation. Och det önskar inte jag någon, specielt inte efter din offentliga ursäkt.
Många kramar till dig och familjen och hoppas att det inte blir fler intriger och draman efter detta,
Och sen vill jag även säga att jag kommer aldrig göra något sådan här igen, och jag är väldgit glad att du och angelica har löst det mellan er kram till er båda och hoppas vi kan hålla kontakten och vara vänner. <3<3<3<3<3<3<3<3<3
nouw.com/familjelivmeddiagnos
Sandra
Sandra,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229