Utrensning!

Ladies and gentlemans, I’m back! Jag kan knappt förstå att jag har varit vaken sedan klockan 07.00 imorse. Jag har verkligen hunnit med så mycket som jag aldrig annars hade hittat tiden till.

Dagen började med en ”to-go” frukost tillsammans med min underbara mamma. Croissant och varm choklad stod på menyn, vem kan tacka nej till en sådan lyxig frukost?

Hennes kontor ligger bokstavligt talat endast 20 meter ifrån min lägenhet vilket gör att vi kan träffas väldigt ofta, nästan FÖR ofta (skämt åsido, jag kan aldrig gå en hel dag utan min mamma).

Efter frukosten vart det dags för storstädning. Ut med det gamla in med det nya. En rensning behövs då och då, oavsett vad det gäller. En personlig variant utav ”the purge” fast om än lite mindre våldsamt.

På tal om utrensning, när man hamnar i svåra situationer så kommer alltid ens omgivnings lojalitet att sättas på prov och folks rätta ansikten kommer att börja ta form och träda fram. När detta sker är det utav största vikt att försöka behålla fokus på det som är viktigt och inte ge efter för sina känslor. Kan någon lämna dig när du befinner dig i en extremt sårbar situation, så är den människan inte värd att andas samma luft som dig. Den personen är inte värd din kärlek eller vänskap och förtjänar absolut inte en plats i ditt liv. Karma is a bitch och en dag kommer den personen att hamna i samma typ utav beroendesituation som du själv gör just nu och behöva en hjälpande hand men precis som du, bli nekade. De kommer precis som dig bli tvingade att sitta ensam med alla sina tankar och det är först då de kommer att inse sina misstag. En människa som sparkar på en redan totalt nedtryckt människa är värd att få tillbaka all din smärta upphöjt i 1000. Karma mina vänner, den slår tillbaka när du minst anar det.

Nu har jag fått rensa mina tankar och fått ned dem till skrift och som vanligt så känns det alldeles underbart! Nu ska jag ringa mina skvallerkärringar och njuta utav min kaffe! TTYL!

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229