VARNING!

Godeftermiddag. Gud vad jag har saknat att ha mitt alldeles egna krypin där jag kan diskutera och reflektera över saker och ting endast genom en monolog. Jag har, som de flesta utav er redan vet, varit aktiv på sociala medier så länge som jag kan minnas men min blogg har alltid betytt något alldeles extra. Här kan jag alltid vara mig själv utan att behöva maskera mig för omvärlden.

Idag blir det inget inlägg om varken mode, mitt privatliv, samarbeten eller annat, idag går jag ut med en varning, en varning till alla er som läser min blogg eller till er som är medlemmar inne i min grupp Girlsquad.

Under 1 års tid så har jag bloggat under domänet Josefineboysen.se, det är där jag har kunnat skriva av mig alla mina tankar och idéer. Min blogg har under det senaste halvåret legat på is på grund utav att mitt privatliv har fått gå före. Jag genomgick en enormt jobbig seperation och alla som har fått sitt hjärta krossat vet hur ont det gör. Separationen ledde till min frånvaro och fram tills för 7 dagar sedan så har min närvaro lyst med sin frånvaro.

Idag har det kommit till min kännedom att någon har köpt upp mitt gamla domän och gjort det till en webshop med de fulaste varorna jag någonsin har skådat, sorry not sorry. Att någon har valt att marknadsföra sina produkter i mitt namn är givetvis en ära men jag vill samtidigt poängtera att det INTE är MIN sida och det är INTE mitt företag som står bakom det nuvarande domänet Josefineboysen.se!

För 7 dagar sedan så fick jag den otroliga chansen att blogga inne på Angelica Tärnsby och Samir Laknas alldeles fantastiska nättidning, Flashmagazine. Detta är alltså THE lifestyle magasin på nätet, så gissa hur lycklig jag var den dagen! Jag var verkligen i mitt esse. Någon tog uppenbart väldigt illa upp utav vårt samarbete och valde därför att, samma dag som jag publicerade mitt första inlägg hos dem, köpa upp mitt gamla domän. Det är givetvis väldigt smickrande att någon har valt att betala pengar för att försöka sänka mig men jag tillåter inte att allt mitt hårda arbete ska sluta här. Igår valde jag därför att köpa upp domänet Josefineboysen.com och jag är otroligt nöjd med utgången utav det hela.

Folk försöker trigga mig till att starta drama men jag kommer inte ge er den responsen. Jag är bokstavligt talat trött på drama och intriger och har därför valt att hoppa av det tåget. I do me and you do you!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229