Versace jeans och samarbete med Angelica Lakna!

http://jellicas.se

Detta inlägg innehåller adlinks!

Hejsan! Long time no see men nu ska vi inte hänga läpp på grund utav min frånvaro utan fira att jag är tillbaka! Under de senaste veckorna har jag hunnit med enormt mycket, framförallt en spontanresa till huvudstaden Stockholm.

Väl i Stockholm träffade jag min partner in crime, Angelica Lakna och hennes underbara man. Det vart länge sedan jag kände en sådan enorm samhörighet och jag vill ge er all kärlek och tacka er för ert enormt varma välkomnande och gästfrihet.

För er som har missat de senaste uppdateringarna i GS så vill jag bara berätta för er att vi just nu har ett helt underbart samarbete tillsammans med Jellicas.se och Members. Detta samarbete gör att vi har haft den unika möjligheten att ha Girlsquads egna julkalender där vi under 24 dagar tävlar ut 24 exklusiva produkter till våra medlemmar. Produkterna kommer ifrån Members och erhåller den bästa kvaliteten på marknaden.

Tack vare detta samarbete så blev jag givetvis även ett par slantar fattigare. Jag som är en nöjd återkommande kund klickade hem en underbar väska ifrån Versace jeans. Ordinariepriset är 4500 kronor men jag betalade endast en bråkdel utav det priset. AMAZING!

Nu ska jag avrunda mitt inlägg och komma fram till min poäng! Inte nog med att vi har 24 olika produkter som söker nya hem, utan en lycklig vinnare kommer även få hem exakt samma väska som jag har beställt hem! Ja, ni hörde rätt. Vi tävlar ut en splitterny Versace Jeans väska värde 4500 kronor. Så för vad ni än gör, missa INTE vår julkalender. För en extra chans att vinna, besök Angelicas underbara blogg!

Kärlek och respekt!
TTYL!

Gillar

Kommentarer

AsaMansson
AsaMansson,
Äntligen är du tillbaka på bloggen gumman ❤❤❤
Miahacklin
Miahacklin,
Härligt att du e tillbaka, saknat dig här❤️
Jag undrar om du kunde lägga till mig i GS? Saknar gruppen.
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229