Vi gör om, vi gör rätt!

Jag är äntligen tillbaka i mitt esse! Jag är äntligen tillbaka på min trygga portal och jag kommer hädanefter att lägga betydligt mycket mer fokus på mitt bloggande, en portal där JAG har möjlighet att låta all negativitet försvinna i mängden. Hädanefter kommer jag även att uppdatera mer om vad som händer inne i Girlsquad, lyfta fram viktiga ämnen som diskuteras och även ge min personlig åsikt kring de ämnen som tas upp.

På sista tiden har vi valt att göra om och göra rätt. Vi har tyvärr på sista tiden kommit underfund med att vårt team inte höll det måttet som det borde ha gjort och därför så håller vi just nu på att bygga upp ett nytt, starkt, team, ett team där vi alla är som en familj, ett team där vi alla ger våra medlemmar vårt fulla fokus, ett team där våra samarbetspartners kan känna sig trygga. Vi alla i teamet har daglig kontakt vilket gör att vi alla ständigt är uppdaterade om vad som händer i gruppen, dygnet runt. INGET undgår våra administratörer eller moderatorer.

Nya tag, nytt team och utbyggnad. Vi har än en gång valt att expandera och vår systergrupp GIRLSQUAD har fått en ny moderator, Angelica Tärnsby. Angelica har sedan länge ingått i GS-sekten men har nu på heltid vigt sitt liv till oss, you are a true hero. Once you’re in, you can’t get out. Sorry not sorry. Att ha fått möjligheten att få ha en toppinfluenser i sitt team känns alldeles underbart. Efter allt drama som har florerat så har vi för sista gången grävt ned stridsyxan och fokuserar nu istället på att blicka framåt och bli det bästa utav oss själva. Tillsammans är vi starkare än något annat team på sociala medier!

Glöm inte att kika in dagligen för nya uppdateringar!
TTYL!

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Låter klokt! Kul med en ny moderator. Systergrupp, är det att ni har en annan grupp också eller mer en grupp från din blogg? Kanske dum fråga hahah
nouw.com/angelicaelversson
Josefineofficial
Josefineofficial,
Hej! Inga frågor är dumma fina du! Vår systergrupp ligger också via Facebook-portalen! 😍
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229