WARZONE - En bloggerskas bekännelser

ALL EYES ON ME!

Ibland kommer man att stöta på personer som enbart kommer vilja förstöra för en. Personer som avundas ens framgång och vill höja sig själv genom att baktala andra.

När folk pratar om en, oavsett om det är gott eller ont så kommer publicitet alltid att vara JUST publicitet. Folk sänker sig själva, i hopp om att öka sin egen trafik, men slutresultatet blir sällan som de tänkt sig.

Idag vart första gången sen jag startade min blogg, som jag fick känna på detta avund. Jag har idag fått enorma påhopp, skrattretande påhopp, som jag verkligen direkt kunde avvisa och hänvisa till papperskorgen. Detta visar endast att det finns otroligt många mediakåta personer out there. I’m doing my own thing, that’s what I’m good at.

För att svara på denna personens påhopp, offentligt, INGEN har sett till att jag har hamnat där jag är, det är ENDAST jag själv och MIN drivningskraft. Självklart är jag enormt tacksam för all den hjälp jag har fått utav stora influencers/bloggerskor, men i slutändan så är det endast min vilja och styrka som har tagit mig hit. Tänker inte ha ett bloggkrig som många säkert har förväntat sig, I’m to selfcentered for that shit.

I’m gonna catch up with you later! Kärlek och respekt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229