You can’t have a million dollars vision

Godkväll! Efter en fartfylld och känslomässig natt med alldeles för lite sömn så krävdes det en fika med det absolut bästa sällskapet. Jag behövde verkligen få en lugn stund i all denna hets och en lugn stund för mig själv och min familj. Nu förtiden så prioriteras saker som inte borde komma i första hand vilket jag verkligen borde ändra innan det blir till en vana.

Idag har schemat varit fullspäckat med samtal till polis och larmcentralen. Att kunna driva en grupp med 60.000 unika medlemmar krävs det ett enormt tålamod och ett enormt ansvar. Tack vare den otroliga sammanhållningen som vi har i gruppen så har vi idag lyckats rädda ett värdefullt liv. Jag är så stolt över allas insats och jag tackar er enormt!

Ikväll har jag väldigt mycket att tänka på. Jag tänker på vilka som verkligen förtjänar min tid och kärlek och vilka som platsar att vara kvar i mitt liv och vilka som borde lämnas i det förflutna. Jag måste verkligen lägga fokus på de som verkligen är ärliga och äkta hela vägen och tyvärr är där många som inte håller måttet utan viker av ”the path of trust” som absolut inte förtjänar varken min tid och energi. När jag vaknar imorgon så kommer jag antagligen ha lämnat en del utav mina så kallade vänner i ”the past” och dessa kommer inte längre att vara en del utav min framtid. Jag väljer hellre rensa en gång för mycket, än en gång för lite.

- You can’t have a million dollar vision if you are surrounded by one cent minds.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229